شماره بهره برداری ۱۹۰۴۲۴_۳

به اشتراک بگذارید
سن مناسب کاشت ریش و سبیل

مناسبترین سن کاشت ریش و سبیل چه زمانی است؟

رویش ریش و سبیل برای مردان یکی از نشانه‌های عبور از سن کودکی و پا گذاشتن به مرحله بزرگسالی است. به همین خاطر مردان جوانی که ریش و سبیل کم‌پشتی دارند به درمان های مختلفی مثل کاشت ریش و سبیل رو می‌آورند. همچنین برخی از مردان به دلیل سوختگی یا زخم در بعضی نقاط صورتشان فاقد ریش و سبیل هستند. پیوند موهای صورت می‌تواند برای این افراد نیز راه حل مناسبی باشد. در این مقاله به بررسی سن مناسب کاشت ریش و بهترین زمان برای انجام این عمل می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

تا چه سنی ریش و سبیل کاملا رشد میکند؟

قبل از هرچیزی باید بدانید تا چه سنی طول می‌کسد تا ریش و سبیل به طور کامل رشد کند. اصولا رشد ریش و سبیل از سن بلوغ شروع می‌شود و سن بلوغ نیز در هر فردی متفاوت است. اما تا سن ۲۰ سالگی رشد ریش و سبیل‌ها ادامه دارد. پس اگر تا ۲۰ سالگی ریش و سبیل کم پشتی دارید نگران نباشید و صبر کنید تا رشد آنها کامل شود. در صورتی که پس از گذشت این سن همچنان ریش و سبیل کمی داشتید می‌توانید برای درمان اقدام کنید.

در مقاله‌ای معتبر می‌خوانیم: ” قبل از اینکه هر نوع درمان را شروع کنید، لازم است با یک جراح پیوند ریش مشورت کنید تا مشخص شود آیا جراحی پیوند ریش بهترین گزینه برای شماست یا خیر؟ اگر شما جوان هستید، جراح احتمالاً پیشنهاد می کند که یک یا دو سال صبر کنید تا اجازه دهید ریش و سبیل روند رشد طبیعی خود را تکمیل کنند.

اما ریش و سبیل برخی افراد بدون درمان رشد خوب و کاملی نخواهد داشت. تشخیص این مسئله در مردان جوان همیشه آسان نیست. یک جراح باتجربه کاشت مو ممکن است بتواند ارزیابی میکروسکوپی صورت شما را برای تعیین رشد یا عدم رشد صحیح ریش انجام دهد. جراح همچنین هرگونه سابقه خانوادگی ریزش یا طاسی را در نظر خواهد گرفت. اگر توسط جراح شما تشخیص داده شود که پیوند ریش بهترین روش درمانی برای ریزش شماست ، ادامه کار در هر سنی کاملاً بی خطر است.”

سن رشد ریش و سبیل

عوامل کم پشتی یا ریزش ریزش و سبیل چیست؟

اما چه عواملی باعث می‌شود برخی افراد ریش و سبیل کم پشتی داشته باشند یا دچار ریزش ریش و سبیل شوند؟

ژنتیکی

برخی افراد به صورت ژنتیکی ریش و سبیل کم پشتی دارند. اگر می‌خواهید بدانید جزو این دسته هستید به اقوام خود نگاه کنید. آیا اقوام نزدیک پدری یا مادری شما ریش و سبیل کم پشت دارند؟ اگر جواب بله است احتمال اینک شما به صورت ژنتیکی ریش کم پشتی داشته باشید زیاد است. در این صورت درمانی جز کاشت ریش و سبیل نخواهید داشت.

زخم

ممکن است بر اثر زخم هر چقدر هم کوچک بخشی از ریش یا سبیل شما دیگر رشد نکند. اگر زخم کوچک باشد، مشکلی وجود ندارد اما اگر زخم ایجاد شده بزرگ باشد ناحیه بزرگی دچار ریزش ریش شده و ظاهر بدی ایجاد می‌کند. در این صورت با تشخیص پزشک میتوان کاشت ریش انجام داد.

حوادث طبیعی

برخی اوقالت بر اثر حوادث طبیعی مثل تصادف یا آتش سوزی و … ممکن است بخشی از ریش و سبیل یا تمام آن از بین برود. پس از کامل شدن دوره درمان اگر مجددا ریش و سبیل رشد نکند، در صورت امکان پزشک کاشت ریش و سبیل را انجام میدهد.

بیماری های مختلف

بیماری‌های مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود ریش و سبیل افراد رشد کمی داشته با دچار ریزش شوند. برای مثال آلوپسی، تیروئید، بیماری‌های هورمونی و … همگی می‌توانند باعث ریزش مو و ریش شوند. بهتری راه درمان بیماری است. در کنار درمان بیماری پزشک درمان‌های مختلف برای تقویت و رویش مجدد ریش و سبیل را امتحان خواهد کرد. در صورتی که فرد به این روش‌های درمانی جواب ندهد کاشت ریش آخرین راه است.

مشکلات عصبی و استرس

فشار عصبی و استرس عامل بسیاری از بیماری‌های جسمی است. استرس مس‌تواند باعث ریزش شدید موی سر، بدن و ریش و سبیل شود. به همین دلیل اگر پزشک بعد از بررسی عوامل مختلف دلیل ریزش را پیدا نکند قطعا ویزیت توسط یک روانشناس را توصیه خواهد کرد. موهای ریخته شده افرادی که استرس شدیدی را تجربه می‌کنند پس از کنترل استرس خود با درمان‌های دارویی مجددا رشد می‌کند. با این حال ممکن است برخی افراد نیاز به کاشت ریش و سبیل داشته باشند.

عفونت پوست

عفونت پوست، قارچ‌های پوستی و … عامل مهمی در ریزش ریش و سبیل هستند. در این موارد فرد باید ابتدا عفونت پوستی و قارچ را به طور کامل درمان کند در غیر اینصورت عفونت دوباره گسترش پیدا کرده و ریزش ریش و سبیل بیشتر می‌شود.

راه های درمان ریزش و سبیل

روش‌های بسیاری برای درمان کم پشتی و ریزش ریش و سبیل وجود دارد. در هر فرد با توجه به دلیل ریزش یا کم پشتی و تشخیص پزشک بهترین روش متفاوت خواهد بود.

درمان دارویی

اولین روش و ساده‌ترین روش درمان دارویی است. در افرادی که به دلیل بیماری‌های مختلف، عفونت و … دچار ریزش ریش و سبیل می‌شوند درمان دارویی شروع می‌شود تا دلیل ریزش مو درمان شود. در بسیاری از افراد با از بین رفتن عامل ریزش مو یعنی بیماری، ریزش قطع شده و بیشتر تارهای ریش و سبیل مجدد رشد می‌کنند.

تقویت مو

افرادی که به هر دلیلی دچار ریزش ریش و سبیل می‌شوند ممکن است پس از درمان بدون داروهای تقویتی ریش و سبیل پرپشتی نداشته باشند. به همین دلیل با تشخیص پزشک از انواع مکمل‌های خوراکی، داروهای موضعی مثل ماینوکسیدیل برای ریش یا مزوتراپی برای تقویت ریش و سبیل نیز استفاده می‌شود.

کاشت ریش و سبیل

در نهایت بهترین روش برای داشتن ریش و سبیل پرپشت به صورت دائمی کاشت ریش و سبیل است. مهم نیت به چه دلیلی ریش و سبیل خود را از دست دادید، اگر پزشک تشخیص دهد این روش برای شما مناسب است و در کلینیک مجهز و معتبری این عمل را انجام دهید قطعا نتایج خوبی از این روش خواهید گرفت.

بهترین سن کاشت ریش و سبیل چه زمانی است؟

بسیاری از مردانی که به انجام عمل کاشت ریش و سبیل تمایل دارند درباره زمان مناسب آن سوالاتی دارند. خیلی از جوانان کم‌سن و سال که هنوز دوره بلوغ را به طور کامل پشت سر نگذاشته‌اند برای انجام این عمل عجول هستند. شاید شما نیز از کم‌پشتی موهای صورت خود ناراضی هستید و نمی‌خواهید مدت زیادی برای انجام این جراحی منتظر بمانید. اما واقعیت امر این است که به عقیده همه متخصصان پوست و مو، بهترین سن کاشت ریش و سبیل پس از پایان دوره بلوغ است. متخصصین معتقد هستند که ریش و سبیل حداقل تا بیست سالگی به رشد خود ادامه می‌دهد. به عبارت دیگر، اگر زیر بیست سال سن دارید و موهای صورتتان کم‌پشت است، نگران نباشید. چرا که هنوز احتمال رشد ریش و سبیل برای شما زیاد است.

متخصصین پوست و مو اغلب به مراجعین خود پیشنهاد می‌کنند که برای عمل پیوند ریش و سبیل تا ۲۵ سالگی صبر کنند. می‌توان گفت بهترین سن کاشت ریش، ۲۵ سالگی است. زیرا تا این سن رشد ریش و سبیل به طور طبیعی اتفاق می‌افتد. اما اگر ۲۵ سالگی را پشت سر گذاشته‌اید و هنوز شاهد رشد چندانی در موهای صورت خود نیستید، بهتر است برای انجام کاشت ریش اقدام کنید.

بهترین سن کاشت ریش و سبیل

مشکلات کاشت ریش و سبیل قبل از ۲۵ سالگی چیست؟

به طور کلی، عمل پیوند مو یک جراحی بی‌خطر است. اگرچه گفته می‌شود که سن کاشت ریش از ۲۵ سالگی به بعد است. اما این به معنای بروز عوارض جدی در صورت انجام جراحی پیش از این سن نیست. علت عدم تمایل متخصصین به انجام عمل کاشت ریش برای جوانان زیر ۲۵ سال امکان افزایش طبیعی رشد ریش و سبیل است. البته برخی از متخصصین سن کاشت ریش را ۲۲ سالگی در نظر می‌گیرند. می‌دانیم که ترشح هورمون‌های مردانه (که عامل رشد ریش و سبیل در مردان است) تا قبل از ۲۲ سالگی به پایان نرسیده است. به همین خاطر پزشکان توصیه می‌کنند حداقل تا ۲۲ سالگی صبر کنید و اگر همچنان شاهد عدم رشد ریش و سبیل خود بودید، برای انجام این جراحی تصمیم بگیرید.

کلام آخر

اگر به سن کاشت ریش رسیده‌اید و قصد انجام آن را دارید، حتماً از یک متخصص پوست مشورت بگیرید. به طور کلی، انجام این جراحی عوارض و خطر به خصوصی ندارد. چرا که برای انجام آن موهای خود شما برداشته و در نقطه دیگری پیوند زده می‌شود. البته این جراحی به مراقبت‌هایی نیاز دارد که باید پس از عمل جدی گرفته شوند. تمامی این نکات پیش از جراحی و پس از آن توسط پزشک به شما توضیح داده خواهند شد. در صورت رعایت این نکات مراقبتی پس از کاشت ریش، دچار هیچ مشکل یا عارضه‌ای نخواهید شد.

اگر تصمیم به کاشت ریش و سبیل دارید پیشنهاد می‌کنیم پیش از هر چیز به چند کلینیک معتبر سر بزنید و بهترین کلینیک کاشت ریش و سبیل را انتخاب کنید.. شما باید با متخصصین پوست و مو جلسات مشاوره داشته باشید. در این جلسات – که اغلب رایگان هستند – به همه سوالات شما پاسخ داده می‌شود. در نتیجه می‌توانید بدون هیچ نگرانی برای انجام این عمل اقدام کنید.

Leave a Comment