شماره بهره برداری ۱۹۰۴۲۴_۳

به اشتراک بگذارید
رفع ترک شکم با میکرونیدلینگ

بررسی رفع ترک شکم با میکرونیدلینگ از موثرترین روش‌ها

ترک پوستی یک اتفاق رایج در بدن انسان است که می‌تواند در هر سنی و به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. این ترک‌ها خطرناک نیستند بلکه تنها از نظر زیبایی برای برخی افراد قابل تحمل نیست که چنین ترک‌های روی بدنشان وجود داشته باشد. علاوه بر پیشگیری روش‌های درمان بسیاری برای این ترک‌ها وجود دارد. در این مقاله ما تمام روش‌ها را توضیح می‌دهیم و به بررسی دقیقتر رفع ترک شکم با میکرونیدلینگ می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

میکرونیدلینگ چیست؟

در مقاله‌ای از سایت journals.lww می‌خوانیم: میکرونیدلینگ یک روش کم تهاجم است که با استفاده از سوزن‌های ظریف اپیدرم را سوراخ می‌کند. ریز موج های ایجاد شده باعث ترشح فاکتورهای رشد و تولید کلاژن می‌شوند. در این روش اپیدرم نسبتاً دست نخورده باقی می‌ماند، بنابراین به محدود کردن عوارض جانبی کمک می‌کند.

به نظر میرسد میکرونیدلینگ یک گزینه درمانی موثر و ایمن برای بیماری‌های پوستی است. البته برای ارائه اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از میکرونیدلینگ برای شرایط مختلف پوستی در انواع مختلف پوست ، آزمایش های کنترل شده تصادفی بزرگتر و بیشتر مورد نیاز است.

دلایل ایجاد ترک پوستی چیست؟

در مقاله‌ای از سایت learnhealthtips می‌خوانیم: ترک های پوستی، استریا یا علائم کشش که با نام های دیگری مانند ترک بارداری، چاقی، خطوط لاغری و غیره نیز شناخته می‌شوند، در واقع جای زخم های خطی هستند که با آتروفی (تجزیه) پوست همراه هستند. علائم کشش هم در زنان و هم در مردان وجود دارد اما در زنان بسیار بیشتر است. این وریدهای فرو رفته معمولاً روی پوست شکم، پستان، ران و باسن ایجاد می شوند. ترک های بارداری یا علائم کشش در دوران بارداری به ویژه در سه ماهه سوم بیشتر دیده می شود. هیچ درمان قطعی برای درماتیت وجود ندارد، اما روش های درمانی خاصی وجود دارد که می تواند به از بین بردن این خطوط آزار دهنده کمک کند و ظاهر پوست آسیب دیده را بهبود بخشد. کشیدگی به هیچ وجه دردناک و خطرناک نبوده و خطری برای پوست و سلامت عمومی شما ایجاد نمی‌کند اما بسیاری از افراد نگران ظاهر ناخوشایند آن هستند.

رفع ترک شکم با میکرونیدلینگ چگونه انجام میشود؟

سوزن‌های میکرونیدلینگ باعث ایجاد برش های میکروسکوپی در پوست و ترک‌های پوستی می‌شود که بدن با ایجاد کلاژن جدید در این مناطق به آنها پاسخ می‌دهد. این واکنش طبیعی بدن است که صدمه به لایه میانی پوست را که باعث ترک های پوستی می‌شود ، درمان می‌کند. میکرونیدلینگ هیچ تاثیری بر روی لایه فوقانی پوست ندارد و تنها ترک های پوستی با بازسازی کلاژن درمان می شوند.

مزایا میکرونیدلینگ ترک پوستی

چرا باید بین روش‌های مختلف میکرونیدلینگ را برای درمان ترک پوستی انتخاب کرد؟ این روش چه مزایای دارد؟

  • میکرونیدلینگ نسبت به بسیاری از روش‌ها ارزانتر است.
  • این روش تهاجمی نیست و دوران نقاهت کوتاهی دارد.
  • همراه با میکرونیدلینگ می‌توان از سرم‌ها یا داروهای پوستی برای جوانسازی پوست و افزایش اثر درمان استفاده کرد.
  • نتایج این روش در رفع ترک‌های پوستی در اکثر مواقع موفقیت آمیز است.

بیشتر بخوانید:

انواع میکرونیدلینگ پوست

معایب میکرونیدلینگ ترک پوست

میکرونیدلینگ اگر توسط متخصص و در یک کلینیک معتبر انجام شود هیچ خطری ندارد زیرا این روش درمان تهاجمی نیست. فقط ممکن است برای پوست‌های حساس دوره نقاهت کمی طولانی‌تر بوده و با قرمزی و کمی تورم همراه باشد.

اگر میکرونیدلینگ شکم در مکانی نامناسب انجام شود خطرات زیادی مثل آسیب‌های پوستی، عفونت، کبودی‌های شدید و … رخ خواهد داد. قبلا در مقاله‌ای درباره عوارض میکرونیدلینگ به طور مفصل صحبت کرده‌ایم.

میکرونیدلینگ ترک پوستمیکرونیدلینگ ترک پوست

مراحل درمان ترک شکمی با میکرونیدلینگ

مراحل درمان ترک‌های پوستی به صورت زیر است:

  • ابتدا ناحیه درمان تمیز و ضدعفونی می‌شود.
  • در صورت نیاز از سرم‌ها و کرم‌های مختلف روی ناحیه درمان استفاده می‌شود.
  • سپس به وسیله درماپن که سوزن‌های بسیار ریزی دارد پوست ناحیه موردنظر خراش می‌خورد.
  • این خراش‌ها باعث می‌شود بدن برای بازسازی پوست کلاژن و الاستین زیادی تولید کند.
  • پس از اتمام کار ناحیه درمان دوباره تمیز و ضدعفونی شده و لوسیون‌های موردنیاز استفاده خواهد شد.

نتیجه میکرونیدلینگ ترک شکم

نتایج در هر فرد با توجه به تعداد جلسات درمان، مراقبت‌های بعد از درمان، سن، وضعیت ترک‌های پوستی، وسعت ناحیه درمان و … متفاوت است. اما به طورکلی برای دیدن نتایج درمان ترک پوستی با میکرونیدلینگ باید صبور بود. در اکثر مواقع از جلسات چهارم و پنجم نتایج درمان ظاهر می‌شود.

سایر روش های از بین بردن ترک های شکم و بدن چیست؟

علاوه بر میکرونیدلینگ روش‌های دیگری برای درمان ترک پوستی وجود دارد که بررسی می‌کنیم:

کرم های رتینوئید موضعی برای ترک های پوستی

رتینوئید توسط لایه بالایی پوست جذب شده و کلاژن را بازسازی می‌کند. به همین دلیل این دارو در درمان ترک های پوستی در برخی از بیماران موثر است. رتینوئید فقط با نسخه پزشک در دسترس است. این دارو بهترین نتیجه را در درمان ترک های پوستی جدید دارد ، بنابراین درمان به موقع بسیار موثر است. رتینوئید در صورت سفید شدن یا خاکستری شدن ترک های پوستی دیگر موثر نیست.

کرم ترک شکم

لیزر پالس برای ترک های پوستی

در این روش درمانی، جرقه های نوری بدون درد به ترک های تازه ایجاد شده که به رنگ قرمز هستند وارد می شوند. انرژی نور باعث بهبود رگهای خونی زیر پوست که این علائم را ایجاد می کنند، خواهد شد.

لیزر دی اکسید کربن

این یک روش درمانی جدید برای از بین بردن ترک های قدیمی و سفید است. مطالعات نشان داده است که زنانی که از این لیزر استفاده کرده‌اند ، در مقایسه با زنانی که از کرم های گلیکولیک اسید و رتینوئید استفاده می‌کنند ، زودتر درمان می‌شوند. حدودا بعد از ۵ جلسه درمان با لیز کربن دی اکسید بیشتر ترک‌ها از بین خواهد رفت.

لایه برداری شیمیایی

لایه برداری پوست، لایه برداری شیمیایی است که بر روی ناحیه آسیب دیده انجام می‌شود و پوست به طور شیمیایی می سوزد و سپس لایه بالایی پوست از بین میرود و به درمان جوش ها، آکنه و خطوط ریز کمک می کند. برخی افراد از لایه بردارها برای کاهش یا از بین بردن لکه های شکم در دوران بارداری و پوست نیز استفاده می کنند. لایه بردارها ترکهای اصلی را برطرف نمی کنند و برای رسیدن به نتیجه مطلوب و صاف بودن پوست باید هر ۶ ماه یکبار از لایه بردارهای جانبی استفاده کنید.

میکرودرم ابریژن

در این روش کریستال های کوچکی روی سطح پوست کشیده می شوند. اگر این روش همراه با لایه برداری پوست انجام شود ، به از بین بردن ترک های جدید و قرمز پوست کمک می کند.

فرکانس رادیویی یا RF

فرکانس رادیویی (RF) یکی از جدیدترین روش‌ها در درمان ترک های شکمی و پوستی است که در آن بدن تحریک شده و کلاژن جدید ایجاد می کند. انجام RF دردناک نیست زیرا این روش باعث سوختن پوست نمی شود اما یک روش درمانی گران قیمت است. در این روش ۴ تا ۶ جلسه درمان برای رفع کامل ترک های پوستی لازم است. در طول درمان نیز ممکن است به درمان سلولیت نیاز باشد.

آر اف ترک پوستی

چطور از به وجود آمدن ترک ها پیشگیری کنیم؟

پیشگری از به وجود آمدن ترک‌های پوستی ساده‌تر از درمان است پس بهتر است به موارد زیر توجه کنید:

  • با ورزش و تغذیه مناسب از کاهش و افزایش وزن خود جلوگیری کنید.
  • از مکمل‌ها به خصوص مکمل‌ها و ویتامین‌های پوست و مو با مشورت پزشک استفاده کنید.
  • با روغن‌های مختلف پوست خود را ماساژ داده و مرطوب کنید برای مثال روغن بادام، نارگیل، زیتون و بابونه بسیار مفید هستند.
  • از مواد و کرم‌های مراقبت پوست بدن استفاده کنید.
  • استفاده از هیالورونیک اسید
  • در صورتی که شاهد ترک‌های قرمز روی پوست خود شدید برای درمان سریعا به پزشک مراجعه کنید.

Leave a Comment