شماره بهره برداری ۱۹۰۴۲۴_۳

به اشتراک بگذارید
کاشت موی زنان

کاشت مو زنان : روش ها، شرایط و هزینه ها

کاشت مو یکی از شایع‌ترین جراحی‌های زیبایی است که هم در آقایان و هم در خانم‌ها دیده می‌شود و نگرانی از دست دادن موها را برای خیلی از افراد کم کرده است. بسیاری از خانم‌هایی که از کم پشت بودن موهای خود رنج می‌برند به امید کاشت دوباره آن‌ها به مراکز کاشت مو مراجعه می‌کنند و با انجام عمل کاشت موی طبیعی می‌توانند زیبایی خود را بازیابند. چرا که ریزش مو در زنان یکی از مهم‌ترین مسایلی است که ذهن بسیاری از بانوان را به خود مشغول کرده و نباید فراموش کنیم که مو تاثیر زیادی در چهره دارد. در ادامه همراه باشید تا درباره کاشت مو زنان شما را راهنمایی کنیم.

در حقیقت ریزش مو اغلب در بین زنان با شرایط خفیف‌تر ایجاد شده و معمولا برای پنهان کردن آن از کلاه‌گیس، بافت و موارد مانند آن استفاده می‌کنند. نکته قابل توجه این است که ریزش مو در بانوان با آقایان متفاوت است. ریزش مو در زنان اغلب به صورت «منتشر» است و موهای همه قسمت‌های سر به صورت یکدست و منتشر شروع به ریزش می‌کند. بسیاری از زنانی که دارای الگوی ریزش موی منتشر هستند، داوطلبان خوبی برای پیوند مو نخواهند بود، چرا که این افراد دارای بانک مو در بخش پشتی سر یا سایر مناطق بدن نیستند.

بااین‌حال کاشت مو تنها راه‌حل دائمی برای درمان انواع خاصی از ریزش موی زنان است و برخلاف نتایج روش‌های قبلی کاشت مو، روش‌های جدید نیز در صورتی که توسط پزشکان ماهر و باتجربه انجام شود، می‌تواند نتایجی کاملا زیبا و طبیعی ایجاد کند.

فهرست مطالب پنهان

دلایل ریزش و کاشت مو در زنان چیست؟

شرایط مختلف روانی، فیزیکی و شیمیایی می‌توانند باعث ریزش مو به صورت گسترده بر روی ناحیه سر شود. ریزش موی ناشی از کشیدن موها به علت حالت دادن یا بستن آن‌ها، استفاده از محصولات شیمیایی برای موها مانند حالت دهنده‌ها و… در خانم‌ها بسیار دیده می‌شود.

از دلایل دیگر ریزش مو نیز به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • کمبود آهن
  • افزایش سن
  • اخنلالات غده تیروئید
  • کاهش مقدار هورمون استروژن
  • تغییرات هورمونی بعد از حاملگی
  • رژیم‌های نادرست غذایی و کاهش یکباره وزن
  • در اکثر زنان به علت افزایش سن
  • عوارض جانبی مصرف دارو

برای بسیاری از بانوان مو مساله‌‌ای حیاتی است و به همین دلیل کنار آمدن با مشکل ریزش مو برای آن‌ها بسیار دشوار است. اگر موهایتان نازک و یا کم پشت شده‌اند احتمالا احساس بدی دارید که کاملا قابل درک است، خبر خوب این است که با روش کاشت مو برای زنان می‌توانید موهای خود را برگردانید. اما پیش از آن باید الگوی ریزش موی خود را بشناسید و ببینید که واجد شرایط پیوند مو هستید یا نه.

الگوی ریزش مو در بانوان چگونه است؟

ریزش مو در زنان

ریزش مو در زنان اغلب به این صورت است که خط رویش مو دست نخورده باقی می‌ماند و موها در ناحیه بالای سر نازک می‌شوند و موها در ناحیه کف سر کم پشت دیده می‌شوند.

قبل از انجام پیوند مو، بیماران باید توسط پزشک معاینه شوند تا مشخص شود ریزش موی آن‌ها به دلیل بیماری خاصی نیست. سپس یک ارزیابی میکروسکوپی برای تعیین محل، درصد نازکی و کم پشت شدن موها انجام می‌دهند زیرا زنانی که با درصد بالای ریزش و کم پشت شدن مو مواجه باشند، دارای شرایط پیوند مو نیستند.

انواع الگوی ریزش مو در خانم ها

  • ریزش مو کششی (طاسی)

این ریزش مو به دلیل کشش بیش از حد مو برای فرم دادن، بافتن و بستن مو ایجاد می‌شود اما در اکثر اوقات، کاشت مو می‌تواند به بازگشت موهای از دست رفته در مناطق کشش تا زمانی که فرد علت این ریزش را متوقف کند، کمک کند.

  • ریزش مو پس از عمل جراحی کشیدن پوست صورت

در این مورد ریزش مو معمولا در ناحیه شقیقه‌ها اتفاق می‌افتد و ممکن است جای زخم این جراحی ریزش مو را واضح‌تر جلوه دهد.

  • ریزش مو ناشی از زخم

خوشبختانه هنگامی که ریزش مو به دلیل آسیب به سر و یا جراحی ایجاد شده است، پیوند مو می‌تواند روی زخم را بپوشاند و به بهتر شدن ظاهر مو در آن ناحیه کمک کند.

  • خط رشد مو بالاتر از حد معمول به صورت ارثی

بالا بودن خط رویش به صورت مادرزادی باعث می‌شود زنانگی چهره فرد کم‌تر شود، بنابراین پیوند مو می‌تواند انتخاب خوبی برای این افراد باشد.

  • الگوی ریزش مو مردانه در بانوان

این مورد یکی از دلایل شایع ریزش مو در زنان است که موهای جلو، بالا و فرق سر دچار ریزش می‌شود و موهای پشت سر و کناره‌های سر باقی می‌ماند.

در این بیماری فرد تمایل به کندن موهای سر، ابروها یا سایر نقاط بدن دارد. از علائم آن می‌توان به کندن ناخودآگاه موها و وجود فضای خالی از مو در سر اشاره کرد، اما خبر خوب این است که هرگونه ریزش موی مداوم می‌تواند با کاشت مو درمان شود.

در نهایت افرادی که شرایط کافی برای کاشت مو را داشته باشند با پزشک خود مشورت کرده و تصمیم می‌گیرند که از کدام یک از روش‌های پیوند مو استفاده کنند. دو روش استخراج واحد فولیکولی ( کاشت مو به روش FIT ) یا پیوند واحد فولیکولی (کاشت مو به روش FUT ) گزینه‌های بهتری برای انجام روند درمان به شمار می‌روند.

در حال حاضر یکی از رایج‌ترین و بهترین روش‌ها برای کاشت مو زنان، برداشت یک نوار باریک از پشت سر است که پس از کات و تقسیم پیاز مو به نواحی مورد نظر انتقال و سپس رشد پیدا می‌کنند.

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان چیست؟

 

ناحیه اهدای مو در زنان بیشتر است

در زنانی که الگوی ریزش موی آن‌ها مردانه نیست، ناحیه اهدا بزرگتری دارند زیرا موهای بالای سر و فرق سرشان در معرض خطر ریزش نیستند و می‌توانند برای پیوند مورد استفاده قرار گیرند. در مقابل آقایانی که در مراحل پیشرفته ریزش مو قرار دارند، ناحیه اهدا در آن‌ها محدود به نواحی پشت و دو طرف سر است.

زنان نمی‌توانند از موهای بدن خود برای پیوند استفاده کنند

بانوان نمی‌‌توانند از موهای بدن خود برای پیوند مو استفاده کنند اما بسیاری از مردان می‌توانند از موهای بخش‌های مختلف بدن‌شان مانند ریش و موهای بدن برای پیوند مو استفاده کنند.

جای زخم ناحیه اهدای مو برای زنان حائر اهمیت نیست

این مسئله در طی نخستین جلسه مشاوره با داشتن عکس‌هایی واضح از مکان اهدایی و منطقه دریافت کننده تعیین می‌شود. در آقایان اغلب به علت داشتن موهای کوتاه روش FUT گزینه مناسبی نخواهد بود، زیرا زخم ناحیه اهدا مو در آن‌ها به دلیل کوتاهی موها دیده می‌شود، اما زنان به ندرت دارای موهای بسیار کوتاه هستند بنابراین می‌توانند به راحتی از پیوند مو نواری استفاده کنند و تعداد گرافت مو (پیوند مو) را به حداکثر رسانند و در عین حال هزینه‌های کاشت مو را نیز پایین آورند.

تفاوت دیدگاه زنان و مردان نسبت به کاشت مو

زنان انتظارات متفاوتی از پیوند مو نسبت به مردان دارند. در مردان کاهش وسعت بخش کم پشت سر برای اکثر آن‌ها رضایت‌بخش است، در صورتی که زنان انتظار دارند مشکل آن‌ها به صورت کامل برطرف شود.

معمولا تنها با یک بار عمل پیوند ممکن است یک خط رویش مو برای زنان ایجاد شود اما به اندازه موهای دوران کودکی آن‌ها دارای تراکم بالا نباشد.

زنانی که موهای جلو، بالا و فرق سر آن‌ها کم پشت شده است، باید مهم‌ترین ناحیه را برای ترمیم مو انتخاب کنند. افزایش تراکم مو در همه بخش‌های پوست سر بهترین انتخاب برای دریافت بهترین نتیجه نیست.

بانوانی که دچار ریزش موی گسترده هستند باید برای بازگرداندن خط رویش مو یا ناحیه‌ای که فرق سر خود را از آن‌جا باز می‌کنند، تمرکز کنند.

انواع روش‌های کاشت مو برای بانوان

روش‌های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد. برای مثال کاشت مو بدون تراشیدن و … اما در ادامه روش‌هایی که اصولا برای خانم‌ها مناسبتر است را معرفی می‌کنیم.

روش کاشت موی FIT

در روش کاشت مو به روش FIT بخش‌های فولیکولی (FIT) گرافت‌های مو به طور جداگانه و پراکنده از بانک مو توسط پانچ مخصوص جداسازی شده، به طوری ‌که هیچگونه اسکار و زخمی برجای نمی‌گذارد. این گرافت‌ها به طور مستقیم در محل طاسی سر کاسته می‌شوند.

روش کاشت موی FUT

در این روش بعد از انجام روند بی‌حسی موضعی، یک نوار کوچک از پشت سر که به آن فلپ می‌گویند، برداشته شده و محل آن بخیه زده می‌شود. طول فلپ در این روش چند اینچ است. در مرحله بعد پزشک متخصص فلپ برداشته شده را با کمک میکروسکوپ‌های پیشرفته و لوازم جراحی به واحدهای فولیکولی (گرافت مو) تقسیم می‌کند. این واحدها پس از ایجاد روزنه‌هایی در سطح طاسی سر، کاشته می‌شوند.

روش کاشت موی SUT

در روش کاشت مو به روش SUT از پانچ اتوماتیک برای برداشت گرافت‌ها از پشت سر استفاده می‌شود که این امر آسیب کمتری را به فولیکول‌های مو، نسبت به سایر روش‌ها در پی دارد و سرعت کار بالاتر می‌رود. در ادامه، مراحل کاشت مانند کاشت مویFIT  انجام می‌شود.

 

روش کاشت موی میکروگرافت (MICROGRAFT)

میکروگرافت جدیدترین شیوه کاشت موی طبیعی است. کاشت مو در این روش غیر جراحی با دستگاه اتوماتیک انجام می‌شود، برای مثال کلیه مراحل اعم از اندازه‌گیری، خط رویش، بی‌حسی موضعی، برداشت و کاشت به صورت اتوماتیک است. مراحل برداشت مانند روش SUT است و در مراحل کاشت نیز از دستگاه اتوماتیک استفاده شده، که ظرافت کاشت مو تا حد میکرو را دارد و تراکمی تا چند برابر سایر روش‌ها بوجود می‌آورد.

روش کاشت موی FUE

این تکنیک یکی از جدیدترین روش‌های پیوند مو در دنیا است. در این روش نیز از دستگاه‌های اتوماتیک برای بهبود کیفیت و سرعت کاشت مو استفاده می‌شود و  برای افرادی که بانک موی مناسبی جهت پیوند مو ندارند، کاربرد زیادی دارد. در روش FUE گرافت‌های بیشتری را از بانک مو برداشته و با تراکم بالا کاشت مو انجام می‌شود و ظاهری طبیعی در موهای بیمار ایجاد می‌کند.

برای مشاهده نمونه روش های کاشت موی کلینیک صدف در اینستاگرام کلیک کنید

سایر روش‌های ترمیم مو در بانوان

برای خانم‌هایی که نمی‌توانند به هر دلیلی و به تشخیص پزشک از روش کاشت مو استفاده کنند روش‌های مختلف دیگری برای ترمیم مو وجود دارد. برای مثال ترمیم توسط لیزر، پروتز مو، استفاده از کلاه گیس و … از این روش‌ها هستند.

ترمیم مو توسط لیزر

نور درمانی با لیزرهای کم توان (LLLT) برای افراد دارای ریزش مویی که در درمان با سایر روش‌ها پیشرفتی مشاهده نکرده‌اند مناسب است. لیزر درمانی برای افرادی که کاندیدای مناسبی برای پیوند مو نیستند، گزینه خوبی به حساب می‌آید.

این درمان معمولا به عنوان تکمیل کننده روند درمانی برای پیوند مو استفاده می‌شود و یک فرآیند غیر تهاجمی است و با تحریک رشد مو در مواجهه با نور اندک در مراحل ابتدایی می‌شود. نکته قابل توجه این است که افراد دارای ریزش مو با نازک شدن بیش از ۲۰ درصد موها، کاندید مناسبی برای لیزر درمانی هستند.

روگین

اولین داروی بدون نسخه‌ای است که سرعت ریزش مو را کم می‌کند، روگین نام دارد. روگین روشی است که اکثرا آن را به نام ماینوکسیدیل نیز می‌شناسند. ماینوکسیدیل با غلظت ۲ درصد برای زنان و با غلظت ۵ درصد برای مردان تجویز می‌شود.

میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن پوست سر (SMP) نوعی عمل جراحی است که رنگ‌دانه‌ها در لایه درم (لایه میانی پوست) پوست قرار داده می‌شوند و ظاهری شبیه به فولیکول‌های مو دارند.

SMP بخش نازک شده موها را تیره می‌کند و با کاهش تضاد بین رنگ مو و پوست باعث می‌شود تا سر مودار به نظر بیاید.

وسایل آرایشی

مواد آرایشی می‌توانند به صورت موقت تضاد بین موها و الگوی کچلی زنان را کاهش دهند، از این قبیل مواد آرایشی می‌توان به تاپیک و درمچ اشاره کرد. رنگ کردن مو با رنگی نزدیک به رنگ پوست سر نیز می‌تواند مانند دو ماده ذکر شده عمل کند. البته موهای مصنوعی نیز به صورت اکستنشن استفاده می‌شود اما استفاده مداوم از این محصولات ریشه موها را تضعیف کرده و باعث سردرد می‌شود. روش دیگری نیز به نام کاشت مو مصنوعی وجود دارد. در این روش موهای مصنوعی در پوست کاشت می‌شوند که موجب عفونت می‌شود.

چه خانم‌هایی کاندید مناسب برای کاشت مو طبیعی هستند؟

کاشت مو برای زنان

پس از اینکه مشخص شد دلیل نازکی موهای یک خانم، ریزش مو با الگوی زنانه بوده و علت‌های دیگر مانند تغییرات هورمونی، کم کاری غده تیروئید، ریزش موی پس از زایمان و… ندارد، پیوند مو باید به عنوان درمان در نظر گرفته شود.

اگر شما نیز به یکی از موارد زیر دچار شده‌اید می‌توانید از کاشت مو برای بهبود ریزش و کم پشتی آن استفاده کنید:

  • بانوانی که به علت شرایط فیزیکی دچار ریزش مو شده‌اند.
  • افرادی که الگوی ریزش مو مردانه دارند و عقب رفتن خط رویش و نازک شدن موی سر آن‌ها تحت تاثیر ریزش آندروژنتیک قرار نگرفته باشد.
  • زنانی که به دلیل آسیب دیدگی، سوختگی و جراحت ناشی از تصادف موهای خود را از دست داده باشند.
  • کسانی که دچار مشکل ریزش موی حاشیه‌ای شده باشند.
  • خانم‌هایی که از عمل زیبایی یا پلاستیک استفاده کرده و موهای آن‌ها در نواحی اطراف شکاف جراحی از بین رفته است.

زمان مناسب برای کاشت مو در بانوان

بهترین زمان برای کاشت مو

کاشت مو در زنان معمولا بعد از سن ۲۵ سالگی است زیرا بیمار به مرحله بلوغ کامل رسیده و می‌توان انتقال مو را انجام داد. در بیماران سن‌های بالاتر که در اواخر دهه‌های ۶۰، ۷۰ یا حتی ۸۰ زندگی خود هستند هم می‌توان از کاشت مو استفاده کرد زیرا اکثرا در این سن از دست دادن یا کم پشت بودن موها را می‌توان به دوران یائسگی نسبت داد. در بازه سنی غیرمناسب می‌توان از سایر روش‌های کاشت مو استفاده کرد. البته هزینه کاشت مو مصنوعی و سایر روش‌های مشابه کم نیست به علاوه این روش‌ها دائمی نیستند.

علاوه بر سن، هدف کاشت مو نیز فاکتور مهمی به شمار می‌آید. بانوان می‌توانند پیوند مو را با دو هدف انجام دهند:

  • استفاده از پیوند مو برای پایین آوردن خط مویی که بسیار بالا رشد کرده

پایین آوردن خط رویش مو یا کاشت مو جلوی سر با استفاده از پیوند مو، یک جراحی است که به واسطه آن موی سالم از بانک مو با یکی از دو روش FIT یا FUT برداشته می‌شود و برای ایجاد خط مو در بانوان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • استفاده از پیوند مو برای درمان الگوهای ریزش مو

زنان ممکن است ریزش مو با الگوی زنانه یا مردانه را تجربه کنند. گاهی ریزش مو زنانه با طاسی مردانه تفاوت دارد زیرا برخی اوقات بانوان موهای مستحکمی در ناحیه بانک مو در پشت و کناره‌های سر ندارند و مستعد ریزش مو در تمام نقاط سر هستند.

با در نظر گرفتن تمامی این موارد، پیش از انجام پیوند، پزشک باید وسعت منطقه‌ای که دچار ریزش شده را در نظر بگیرد و تعداد موهای ثابت بیمار را برای فرایند ترمیم مو را برآورد کند.

ممکن است برای بانوان این سوال پیش آید که کاشت مو در پیشانی چگونه است و در جواب می‌توان گفت که خط رویش مو را می‌توان کاشت اما به هیچ عنوان روی استخوان پیشانی نمی‌توان کاشت مو انجام داد زیرا مو در این ناحیه به راحتی رشد نمی‌کند.

مراحل کاشت مو در بانوان

کاشت مو و مراحل انجام آن معمولا به سه تا پنج ساعت زمان نیاز دارد. این عدد با توجه به پیازهای مورد نیاز برای کاشت در ناحیه سر متغیر است. در ادامه همراه ما باشید تا خلاصه‌ای از مراحل عمل را مرور کنیم:

  • آماده سازی بیمار

در این مرحله بیمار برای عمل جراحی آماده شده و در موقعیت مناسب قرار می‌گیرد.

  • بی حسی و برداشتن مو از بانک مو

در این مرحله ناحیه اهدا کننده مو با استفاده از مواد مخصوص به صورت موضعی بی‌حس می‌شود تا از ایجاد هرگونه احساس ناراحتی یا درد کاشت مو برای بیمار در طول عمل جلوگیری شود.

در ادامه  هنگامی که ناحیه مورد نظر کاملا بی‌حس شد، پیازهای موی مورد نیاز از ناحیه اهدا کننده گرفته می‌شود و بخیه زده می‌شود.

  • جداسازی پیازهای مو

یکی از مهم‌ترین مراحل کاشت موی طبیعی در زنان مربوط به جداسازی موهای گرفته شده از ناحیه اهدا کننده است، پس دقت در انجام این کار بسیار اهمیت دارد.

در این مرحله باید نکاتی همچون تعداد موهای کاشته شده در یک محل یا بافت و پوست زیاد در نواحی اطراف پیازهای مو دقت کنید.

  • کاشت مو در ناحیه دریافت کننده

ناحیه دریافت کننده با استفاده از شکاف‌های کوچک آماده می‌شود، به این ترتیب لازم است شکاف‌های مورد نیاز به دقت ایجاد شود و در نهایت پیازهای مو طبق الگوی طراحی شده در ناحیه دریافت کننده پیوند زده می‌شود.

طول مدت بهبودی بعد از عمل کاشت مو طبیعی زنان

مدت زمان بهبودی از این عمل نسبتا کوتاه بوده و از یک تا هفت روز ادامه دارد. معمولا ظاهر بانوان بعد از عمل کاشت مو برای چند روز اول پس از درمان طبیعی است و به مقدار کافی مو در ناحیه سر وجود دارد تا از دید پنهان شود.

در روزهای اول پس از جراحی، بیمار ممکن است مقداری بی‌حسی، احساس آفتاب سوختگی و یا احساس خارش در نواحی تحت درمان داشته باشد، که این شرایط نشان‎‌دهنده شروع فرآیند بهبود است.

طول مدت ماندگاری عمل کاشت در بانوان

این جراحی دائمی است و پس از کاشت که روند کامل آن تا شش ماه طول می‌کشد و موها در فاز خواب قرار می‌گیرند، سپس شروع به رشد می‌کنند و دائمی می‌شوند.

با توجه به اینکه پیازهای موی مورد نیاز برای کاشت از ناحیه پشت سر بیمار گرفته شده و این ناحیه به تغییرات فیزیولوژیک، ژنتیک و متابولیک حساس نیست، پیوند مو از این ناحیه سر می‌تواند برای تمام طول مدت عمر دوام و ماندگاری داشته باشد و دستیابی به بهترین نتایج پس از این درمان امکان‌پذیر باشد.

مراقبت‌های پس از درمان بانوان بعد از کاشت مو چگونه است؟

در این زمان بیمار می‌تواند ۴۸ ساعت بعد از عمل از روش‌های عادی اصلاح مو و شست‌و‌شوی آن استفاده کنند. مدت زمان استراحت برای بیماران یک تا سه روز است و ریزش موها نیز سه تا چهار هفته پس از پیوند طبیعی است.

بانوان پس از خروج از حمام باید یک حوله یا پد پانسمان بر روی ناحیه پیوند بگذارند زیرا این پد، خونی را که در اطراف ناحیه پیوند باشد را جذب می‌کند.

به این نکته توجه کنید که از مصرف آسپرین برای حدود سه تا پنج روز خودداری کنید.

اینکه بعد از کاشت مو چه بخوریم بسیار مهم است. مصرف مایعات کافی، سبزیجات، پروتئین و مکمل‌های دارویی و دوری از الکل، فست فود، کافئین و … در بهبود و نتیجه بهتر موثر است.

برای افزایش طول مدت دوام و کیفیت مو در ناحیه دریافت کننده برای بیمار می‌توان از تکنیک‌های لیزر درمانی، شامپوهای مخصوص و… استفاده کرد.

عکس کاشت موی بانوان

در مشاوره غیرحضوری از طریق موبایل از ناحیه خالی که نیاز به پیوند دارد و همچنین از بانک مو (پشت سر و بالاتر از گردن) عکس گرفته و برای پزشک فرستاده می شود. در مشاور حضوری پزشک ناحیه خالی مورد نیاز برای پیوند مو و همینطور بانک مو را معاینه کرده و از آنها عکس تهیه می کند.

عکس کاشت موی زنان

هزینه کاشت مو زنان

قیمت کاشت هر تار مو زنان بر اساس روش‌های کاشت متفاوت است که بعد از نظر پزشک متخصص در مشاوره مشخص می‌شود. در کاشت مو زنان ارزان‌ترین روش FUT بوده و پرهزینه‌ترین آن‌ها روش ARTAS است. اما در این میان از بهترین روش‌های کاشت مو، روش FIT  یا روش میکرو FIT است که از جدیدترین روش‌های کاشت مو به شمار می‌رود.

میانگین هزینه کاشت مو برای روش‌های معمولی بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است.

بهترین کلینیک برای کاشت مو بانوان

یکی از مهم‌ترین مسائلی که در انتخاب خدمات درمانی باید به آن توجه کرد، کیفیت کلینیک است. اما به این نکته توجه داشته باشید که کیفیت یک ویژگی کلی بوده که خود از موارد مختلفی تشکیل شده است.

به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از انتخاب یک کلینیک به چند نکته مهم در رابطه با نحوه عملکرد مرکز درمانی توجه کنید. در این قسمت سعی می‌کنیم تا برخی از ویژگی‌های بهترین کلینیک کاشت مو را بررسی کنیم تا به شما در انتخاب یک کلینیک ایده‌آل کمک کنیم.

به‌طورکلی از ویژگی‌های یک کلینیک ایده‌آل برای کاشت مو بانوان به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت
  • تجهیزات مدرن و امکانات مناسب
  • پشتیبانی و حمایت از بیماران
  • پزشکان و متخصصان زبردست
  • تنوع خدمات درمانی
  • کادر اداری و خدماتی مناسب

دکتر خوب برای کاشت مو زنان

پیوند مو باید توسط متخصصان پوست که دوره‌های جراحی پوست و پیوند مو را گذرانده‌اند انجام شود زیرا پزشکان که رکن اصلی این مراکز درمانی هستند باید از تجربه و مهارت بالایی برخوردار باشند. تخصص و دانش رکن جداناپذیر پزشک بودن است اما داشتن تجربه هم بسیار اهمیت دارد.

پس به این نکته توجه کنید که مجهز بودن کلینیک و استفاده از پزشکان متخصص بسیار مهم است. دکترهای ماهر و باتجربه بسیاری در این عرصه فعالیت می‌کنند، با کمی مطالعه و شناخت ویژگی‌های یک پزشک عالی، می‌توانید بهترین انتخاب خود را داشته باشید.

اگر در تهران هستید و به دنبال دکتر خوب در این زمینه هستید، ما به شما کلینیک صدف را پیشنهاد می‌کنیم. کلینیک صدف با تنوع خدمات درمانی و پزشکان متخصص و زبردست به شما برای رسیدن به نتیجه دلخواه‌تان کمک میکند.

چرا کلینیک صدف برای کاشت مو بانوان مناسب است؟

کلینیک تخصصی صدف با داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت، جزو بهترین، مطمئن­ترین و مجهزترین کلینیک­های  منتخب تهران است. این کلینیک تمامی استانداردهای وزارت بهداشت را رعایت کرده و جهت انجام جراحی­های کاشت مو دارای مجوز است. هزینه­ها بسیار مقرون­به­صرفه بوده و حتی در بسیاری موارد امکان قسط ­بندی و پرداخت شرایطی هم وجود دارد.

با وجود تخصص ۱۵ساله در زمینه کاشت، این عمل با کیفیت بسیار بالا برای تمامی مراجعان انجام می­شود. در این مجموعه مشاوره‌­ها به صورت غیر حضوری هم انجام می­گیرد. عمل کاشت مو توسط تیم با تجربه و زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو از کانادا انجام می‌شود.

به علاوه برای اطمینان خاطر بیشتر، تمامی جراحی ­ها با ضمانت­نامه بیمه ایران انجام می­‌شود.

۲۴ comments

هلیا مختاری ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۸

سلام، برای مشاوره فقط حضوری باید مراجعه کنیم؟

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲

سلام و عرض ادب
دوست عزیز شما هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری می‌توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید.

Reply
پدرام ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵

سلام روزتون بخیر
باتوجه به اطلاعات سایت‌های مختلف در خصوص ممنوعیت روش SUT سوال داشتم از شما، لطف میکنید توضیح بدید.
ممنونم

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲

سلام و عرض ادب
برخی دوستان به دلیل عدم تسلط روی روش‌های نوین با ایجاد جو منفی علیه این روش‌های نوظهور سعی در جذب مخاطب دارند.

Reply
علیرضا زاهدی ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵

سلام در رابطه با بهترین روش کاشت مو سوال داشتم چطور میتونم مشاوره بگیرم؟

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲

با سلام و عرض ادب
جهت کسب آگاهی کامل درمورد بهترین کلینیک کاشت مو با شماره زیر تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان ما بهره‌مند شوید:
۲۷۴۳۷-۰۲۱

Reply
ملیکا غدیری ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۱

لطفا در رابطه با نحوه ویزیت و مراحل بعد از ویزیت توضیح میدید؟ اگه ممکنه نام پزشک یا پزشکان کلینیک خود را معرفی کنید. ممنونم

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲

سلام و عرض ادب
برای دریافت وقت مشاوره تخصصی و اسامی پزشکان کلینیک صدف با شماره زیر تماس بگیرید:
۲۷۴۳۷-۰۲۱

Reply
صادق احمدی ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۱

سلام شما توی کلینیک از روش FUT هم استفاده می‌کنید؟

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱

سلام و عرض ادب
بله دوست عزیز هر دو روش FIT و FUT انجام پذیر هست.

Reply
سارا صادقی ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۳:۴۴

سلام به صورت اقساط هم امکان پرداخت هزینه وجود داره؟

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱

سلام و وقت بخیر
بله دوست عزیز امکان پرداخت به صورت قسطی هم وجود دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید:
۲۷۴۳۷-۰۲۱

Reply
سعید ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۱

سلام میخواستم بدونم نتیجه کار کاشت رو تضمین میکنین چون من چند جا رفتم گفتن ۵۰ درصد احتمال ریزش بعد از کاشت وجود دارد.

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱

سلام میخواستم بدونم نتیجه کار کاشت رو تضمین میکنین چون من چند جا رفتم گفتن ۵۰ درصد احتمال ریزش بعد از کاشت وجود دارد.

Reply
سحر خداوردی ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۴

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم روشی وجود داره که بعد از برداشت مو از پشت سر برای کاشت اون خطی که میوفته پشت سر وجود نداشته باشه یا از بین بره؟

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱

سلام با عرض ادب و احترام
خط اسکار پشت سر فقط در روش ترکیبی و FUT ایجاد می‌شود. در سایر روش‌ها غیر جراحی کاشت مو مانند SUT، FIT، SUPER FUE، MICRO FIT، اسکار ایجاد نمی‌شود.

Reply
لاله تاجیک ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸

سلام من ۲۶ ساله هستم
سنم مناسب کاشت مو هست یا خیر

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰

سلام و عرض ادب و احترام
بله از ۲۵ سال به بالا مناسب برای کاشت مو است

Reply
+ صبا ملکی ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹

سلام وقت بخیر
میخواستم نمونه کاراتونو ببینم و اطلاعات کاشت مو و هزینه کاشت رو بدونم
ممنون

Reply
کلینیک صدف ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰

سلام با عرض ادب و احترام
نمونه همه خدمات ما در صفحه اینستاگرام کلینیک موجود است.
آدرس صفحه : https://instagram.com/sadaf.clinic

Reply
مریم ۷ تیر ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۲

اگه ریزش موی فعال داشته باشیم میشه کاشت مو انجام داد؟

Reply
کلینیک صدف ۷ تیر ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۶

با سلام
خیر باید دلیل ریزش مو مشخص و درمان بشه در صورت نیاز بعد از درمان کاشت مو انجام میشه

Reply
مهین ۷ تیر ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۳

درصد موفقیت کاشت مو در خانم ها مثل آقایون هست؟

Reply
کلینیک صدف ۷ تیر ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۵

با سلام
بستگی به وسعت و میزان ریزش مو داره. در اکثر اوقات درصد موفقیت کاشت مو در خانم‌ها کمتر از آقایان هست چون خانم‌ها موهای پرپشتتری رو انتظار دارن

Reply

Leave a Comment